Despre noi

DAD CLEAN EASY SRL

DAD CLEAN EASY, firma de curatenie profesională prestam servicii de curățenie în București și Ilfov. DAD CLEAN EASY SRL va pune la dispozitie numeroase servicii care va pot asigura o foarte buna curatare a cladirii. Fie ca este vorba depre constructiile personale sau de cladirile office, acestea vor fi curatate foarte bine de echipa noastra.

Daca veti dori sa vindeti o cladire, ea ar trebui sa se prezinte foarte bine, astfel incat sa reusiti sa atrageti cumparatorul dornic sa o achizitioneze. Sansele de vanzare vor creste.Apeland la noi, veti vedea ca ati facut o alegere excelenta. Vom tine mereu cont de toate parerile voastre, astfel incât sa va oferim niste servicii de o foarte buna calitate.

Misiune

Misiunea noastra este sa oferim atat persoanelor fizice cat si juridice servicii de curatenie de inalta calitate printr-o oferta personalizata bazata pe nevoile si cerintele fiecaruia.

Strategie

Strategia noastra este sa dezvoltam relatii/parteneriate pe termen lung avand ca obiectiv principal depasirea asteptarilor clientilor/partenerilor nostri.

DAD CLEAN EASY SRL
Firma Curatenie profesionala Bucuresti.

Firma Curatenie profesionala Bucuresti I Servicii Profesionale curatenie Ilfov. Firma de curatenie birouri Bucuresti Ilfov. Servicii de curatenie profesionala. Firma de curatenie birouri in Bucuresti si judetul Ilfov.

Telefon: 0769 988 091

In viziunea noastra, firmele de curatenie din Bucuresti trebuie sa identifice si sa adopte noi metode de imbunatatire a ofertei astfel incat aceasta sa raspunda cat mai bine cerintelor de calitate ale consumatorilor.

Ne aflam intr-o piata dinamica, plina de „oferte speciale", cu prezentari de produse sau servicii diversificate. Acesta este si motivul pentru care DAD CLEAN EASY SRL investeste in tehnologii si aparatura noua de curatat diverse suprafete si materiale — geam, mocheta, gresie/faianta, lemn, piele, material textil etc.

Cea mai importanta resursa a noastra este echipa DAD CLEAN EASY SRL. Oamenii care fac lucrurile sa se miste si care stau la baza rezultatelor cu care ne mandrim.

Firma DAD CLEAN EASY SRL a reusit sa identifice si sa adopte noi metode de imbunatatire a ofertei astfel incat aceasta sa raspunda cat mai bine cerintelor de calitate ale consumatorilor. Acesta este si motivul pentru care investim in tehnologii si aparatura noua de curatat diverse suprafete si materiale — geam, mocheta, gresie/faianta, lemn, piele, material textil etc.

Personalul firma curatenie DAD CLEAN EASY SRL, este motivat si dornic sa va impresioneze prin atentia la detalii, profesionalism si daruire.

Strategia noastra este sa dezvoltam relatii/parteneriate pe termen lung avand ca obiectiv principal depasirea asteptarilor clientilor/partenerilor nostri.


Deschide chat
Aveti o intrebare?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?