Curatenie la domiciliu

CURATENIE PENTRU LOCUINTE

Facem curatenie perfecta pentru garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere, apartamente de 4 camere si vile. Preturile pot sa varieze in functie de necesitatile tale. De aceea, estimarea corecta se poate face doar dupa o discutie cu unul dintre membrii echipe noastre.

Detaliile chiar conteaza

De fiecare data cand iti curatam locuinta, acordam atentie “micilor detalii”, pe care cele mai multe firme de curatenie le omit. Acele lucruri marunte, cum ar fi mutarea (si nu ocolirea) plantelor, a mobilei si a obiectelor de decor atunci cand facem curatenie, indreptarea tablourilor dupa curatare.

Facem curatenie ca si cum ar fi casa noastra, de aceea tinem cont de cele mai mici detalii, iar la final, tu vei avea o locuinta asa cum toate ar trebui sa fie - perfect curata si igienizata.

Ce includ servciile de curatenie la domiciliu?


Curatenie la domiciliu? Nu a fost niciodata mai simplu pentru tine

Casa ta este locul in care ar trebui sa te face sa fii cel mai confortabil. Ce bine te simti intr-o locuinta curata, ordonata si perfect igienizata, nu-i asa?

Totusi, in timp ce programul pare sa fie din ce in ce mai aglomerat, casa incepe sa adune praf, grasime intarita in bucatarie, murdarie inestetica si un aer tot mai incarcat, aspecte deloc benefice pentru sanatatea ta si a familiei tale.

Este normal ca murdaria sa apara, chiar daca te ocupi personal de asta, mai ales in zonele greu accesibile. O firma de curatenie profesionala nu doar ca va curata in profunzime toate spatiile dorite intr-o perioada scurta, dar iti va oferi timp de care sa te bucuri asa cum vrei.

Strategia noastra este sa dezvoltam relatii/parteneriate pe termen lung avand ca obiectiv principal depasirea asteptarilor clientilor/partenerilor nostri.

Deschide chat
Aveti o intrebare?
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?